Afișez toate cele 3 rezultate

Out Of Stock
Add to Wishlist

Dalia

1.670,00 lei

Panou de duș modern cu hidromasaj realizat din oțel inoxidabil cu finisaj anti-amprentă.

În partea superioară se află un cap de duș mare pătrat pentru un duș excelent cu ploaie. În fața sa, 3 jeturi situate la înălțimi diferite, generează un hidromasaj direct și stimulant.

Robinetele sale împreună cu cartușul Sedal, face posibilă o experiență la îndemâna oricui.

Jeturile, atât frontale, cât și superioare, și cele ale dușul de mână au efect de ploaie. Protectia anti calcar împreună cu finisajul anti-amprentă, facilitează curățarea și
întreținerea.

Out Of Stock
Add to Wishlist

Tous

1.470,00 lei

Combinație perfectă între sticla Securit și aluminiu alb care creează o senzație de curățenie și îngrijire, atât panoul însăși, cât și în camera în care se află.

Ideal pentru băile cu un stil minimalist unde predomină albul și cromul.

O baterie mixtă și un cartuș Sedal vă vor permite să vă bucurați de un duș relaxant cu un singur control iar cu distribuitorul său cu 3 poziții puteți selecta un tip de duș sau altul. Cap de duș superior de 20 cm, jeturi frontale sau duș de mână.

Jeturile frontale, precum pulverizatorul superior și dușul de mână au efect de ploaie și sunt anti-calcar, facilitând întreținerea și curățarea acestora.

Out Of Stock
Add to Wishlist

Yaris

1.385,00 lei

Acest panou modern de hidromasaj realizat din oțel inoxidabil cu finisaj anti-amprentă, vă va permite să vă bucurați de un duș relaxant și reconfortant. Are un front ușor curbat pentru un confort vizual mai mare.

În partea superioară, un braț de duș finisat cu un cap de duș reglabil din oțel inoxidabil Ø 20. cm, vă va oferi un duș de ploaie magnific. În față, 3 pulverizatoare direcționale, situate la diferite înălțimi, oferă hidromasaj.

Robinetele cu o manetă, cu cartuș sedal, permit controlul volumului și temperaturii cu o singură mișcare. La fel și distribuitorul său cu 3 poziții pentru selectarea orificiului de evacuare a apei.

Jeturile, pulverizatorul superior și dușul de mână au efect de ploaie și sistem anti-calcar iar împreună cu finisajul anti-amprentă, facilitează curățarea și întreținerea.