Afișez toate cele 5 rezultate

Out Of Stock
Add to Wishlist

Artis

2.250,00 lei

Set de duș modern cu SYSTEM TOUCH.
Cu linii drepte și margini rotunjite, combină perfect finisajul alb lucios cu capul de duș cromat, dușul de mână și fața robinetului.

Include robinet termostatic cu finisaj crom cu raft din sticlă Securit, două umerașe în față, bară fixă ​​dreptunghiulară din aluminiu alb, cap de duș extra-subțire de 30 x 20 cm, duș de mână și furtun.

Robinetul termostatic vă va permite să faceți duș păstrând temperatura confortabilă iar cu SYSTEM TOUCH puteți selecta ieșirea dorită doar apăsând butonul corespunzător.

Un braț de duș cu spray mare de sus (30 x 20 cm) și o minge pivotantă vă vor face să vă bucurați de un duș atât relaxant, cât și învăluitor.

Out Of Stock
Add to Wishlist

Divira

1.100,00 lei

Set curent de duș care are integrat SYSTEM TOUCH. Linii drepte și finisaj cromat lucios.

Robinetele sale sunt monocomandate, iar raftul este din alamă cromată, cu o bară extensibilă de 71/117 cm din oțel inoxidabil 304, ieșire inferioară a apei cu aerator,
Cap de duș extra-plat Ø25 cm, duș de mână și cablu flexibil.

Mixerul monocomandă permite reglarea temperaturii și curgerii apei printr-o singură comandă, indiferent de ieșirea selectată în SYSTEM TOUCH folosind cele 3 butoane.

Acest set este completat de un pulverizator superior extra plat, de Ø25 cm din oțel inoxidabil 304, cu un cap pivotant supus unui braț de duș pentru a vă bucura de efectul ploii depline.

Out Of Stock
Add to Wishlist

Indra

1.030,00 lei

Caracteristici:

• Cartuș monocomand Sedal.
• Bara extensibilă 80/115 * cm în finisaj cromat din oțel inoxidabil 304.
• Mixer cu 2 căi SYSTEM TOUCH.
• Robinet ABS crom.
• Duș de mână cu SYSTEM TOUCH 2 poziții.
• Raftul Crystal Securit.
• Finisaj Chrome.

Acest set include:

• 1 baterie de alamă.
• 1 cap de duș extra-plat din oțel inoxidabil 304, anti-var, efect de ploaie, rotund Ø25 cm. cu articulatie sferică reglabilă.
• 1 duș de mână anti-var, cu buton 2 poziții, efect de ploaie.
• 1 cablu flexibil din oțel inoxidabil 304 extensibil 150/180 cm.
• 1 suport glisant și reglabil.
• 1 bară extensibilă din oțel inoxidabil 304

Out Of Stock
Add to Wishlist

Kendo

2.135,00 lei

Set de duș cu SYSTEM TOUCH. Cu linii îndrăznețe, combină finisajul cromat cu ABS negru.

Include robinet termostatic și raft negru din ABS, cu extensie de 71/115 cm din oțel inoxidabil 304, cap de duș extra plat 30 x 20 cm, duș de mână și furtun.

Robinet termostatic care vă va permite să faceți duș în condiții de siguranță menținând temperatura selectată.

Include SYSTEM TOUCH pentru a selecta ieșirea dorită doar apăsând pe butonul ales.

Cu un cap de duș superior plat, format mare, din oțel inoxidabil 304 și măsurând 30 x 20 cm, plus o articulație sferică reglabilă și un braț de duș, senzația de efect de ploaie este completă.

Out Of Stock
Add to Wishlist

Oria

1.610,00 lei

Set atractiv de duș cu SYSTEM TOUCH.

Combină liniile drepte și curbate cu un finisaj cromat strălucitor. Robinetele sale sunt termostatice și raftul din alamă cromată, cu o bară extensibilă de 70/115 cm din oțel inoxidabil 304, un cap de duș extra plat de 25 x 25 cm, un duș de mână și un furtun.

Confortul bateriei termostatice care vă va permite să faceți duș în timp ce mențineți temperatura selectată. Cu SYSTEM TOUCH puteți selecta ieșirea apei cu un singur clic.

Datorită brațului de duș, se obține un duș învăluitor și relaxant.

Partea superioară este dotată cu un cap de duș mare extra plat de 25 x 25 cm din oțel inoxidabil 304, cu o articulație cu bilă reglabilă.